Mr. Hélène van Hout - “Hard op de zaak met hart voor de mens

Kenmerken die Hélène van Hout typeren als letselschade-advocaat:

Hélène van Hout is no nonsense, pragmatisch en doelgericht. Haar kernbegrippen als juriste: kritisch, oplossingsgericht en betrokken. Creatief en inventief, vooral met betrekking tot de ontwikkeling van niet eerder beproefde strategieën om te komen tot een optimaal resultaat voor het slachtoffer. Haar credo: “hard op de zaak met hart voor de mens”.

Hélène’s visie/doel als advocaat

Het slachtoffer staat centraal! Wat wil een slachtoffer echt? Wat heeft deze man, deze vrouw of dit kind echt nodig, behalve een zo hoog mogelijke financiële vergoeding van zijn schade? Waar liggen zijn of haar wezenlijke belangen? Hoe kunnen we samen in goed overleg een optimaal resultaat bereiken?

Achtergrond en opleidingen van Hélène van Hout

Capita selecta Transculturele Pedagogiek
VU met specialisatie aansprakelijkheidsrecht en verdieping arbeidsrecht
Grotius Academie, postacademische leergang personenschade
Mediationopleiding Mediation Trainings Instituut
Talen: Engels, Frans en Italiaans

Lidmaatschappen


Lid van Nederlandse Orde van Advocaten, vereniging Letselschade Advocaten LSA,

Nederlandse Orde van Advocaten Specialisatieverenigingen

 

Hélène van Hout en haar ervaring

Mr. Hélène van Hout is in 1990 onmiddellijk na haar afloop van haar rechtenstudie gestart in de letselschade- en arbeidsrechtpraktijk. Zij heeft zich van meet af aan gericht op de slachtofferzijde. De eerste jaren was zij vooral werkzaam in Amsterdam. Sinds 2005 houdt zij praktijk in ’t Gooi, waar zij een bloeiende praktijk heeft opgebouwd. Haar werkgebied bestrijkt Amsterdam, ’t Gooi en Almere, Utrecht, Zuid-Holland en Brabant. Dankzij haar jarenlange ervaring kent zij alle voetangels en klemmen die een slachtoffer op zijn pad tegen kan komen. Daardoor is zij in staat om snel te beoordelen wat er noodzakelijk is om een slachtoffer van een bedrijfs-, verkeersongeval dan wel medische fout te voorzien van de juiste deskundige hulp, zowel in juridisch- als dankzij haar uitgebreide netwerk in medisch- en arbeidsdeskundig opzicht.

Meer over de specialismen van Hélène van Hout

Lees hier meer over haar specialismen in de volgende rechtsgebieden:
Letselschade
Aansprakelijkheidsrecht
Mediation

Of bezoek de Linkedin pagina van Hélène van Hout

achtergrond_2016 website bouwen